El 8 d'octubre Assemblea

 


Aquest 8 d’octubre a les 19 h ens reunirem a la seu de l’Associació de Veïns La Primavera, carrer Guatlla, 15, i celebrarem l’Assemblea General Anual. Tothom hi està convidat.

Us fem arribar l’ordre del dia:

19 h  Aprovació acta anterior.

19.10 h Aprovació nous Estatuts i revocació del Reglament Règim Intern.

19.20 h Renovació càrrecs de la Junta Directiva.

19.30 h  Informe i aprovació, si escau, Memòria Anual de les activitats socials de l’Associació.

19.40 h  Informe i aprovació, si escau, de l’Estat de Comptes (Balanç Anual) 2022.

19.50 h Informe i aprovació, si escau, del pressupost de l'exercici econòmic 2023.

20 h Precs i preguntes.

Ens hem trobat que els actuals Estatuts i Reglament de Règim Intern s’han d’actualitzar amb la normativa vigent. Per això, aquí teniu els enllaços per poder descarregar:

- Els Estatuts actuals.

- El Reglament de Règim Intern actual.

- La proposta d'Estatuts.

Qualsevol esmena, proposta o pregunta es pot fer arribar mitjançant correu electrònic  a laprimavera.aavv@gmail.com o físicament a la bústia de l’Associació al carrer Guatlla, 15, indicant les vostres dades de contacte.

També us volem demanar que si hi ha qualsevol tema que us preocupi o proposta de millora als barris de La Primavera i Els Ametllers ens els feu arribar de la mateixa manera.

Us informem que el dia de l’Assemblea General ja tindrem disponibles els números de la loteria de Nadal i que la Castanyada està al caure, animeu-vos a decorar les cases i a venir-ho a celebrar amb nosaltres. Tota la informació us la farem arribar i la penjarem al web.

Comentaris

Entrades populars